Santander Consumer Bank Danmark HR - Payroll Consultant
Santander Consumer Bank Danmark HR

Payroll Consultant

Payroll Consultant

Santander Consumer Bank er en del af Europas største finanskoncern og er i gang med en rivende udvikling på det danske marked. Vi tilbyder en stilling i et spændende og udfordrende miljø med dygtige og engagerede kolleger. Der er tale om et job, der giver dig god mulighed for faglig og personlig udvikling i en dynamisk virksomhed.

Jobbet er beregnet til 30 timer pr. uge

Vi har outsourcet vores løn og mangler nu en Payroll Consultant, som kan navigere mellem os og vores leverandør. Som Payroll Consultantbliver du ansvarlig for løn og alle lønrelaterede opgaver. Du vil være involveret i alle aspekter af løn og fungere som støtte og support for ledere og medarbejdere i lønrelaterede spørgsmål. Det er essentielt, at du har erfaring med løn fra A-Z – både i bredden og dybden. I udførelsen af lønprocessen vil du være i tæt kontakt med Finance. Dine opgaver vil desuden omfatte HR administration beslægtet med løn og C&B, ligesom du vil varetage analyse- og talopgaver. Da vi har overenskomst med Finansforbundet, er det en klar fordel hvis du har kendskab til denne eller anden overenskomst. Du bliver en del af HR afdelingen, som består af fire dedikerede kolleger inkl. HR Direktøren.

Dit primære ansvarsområde vil blive, at sikre korrekt udbetaling af løn samt en effektiv drift af hele administrationen omkring løn, herunder:

 • Processere input til lønkørslen
 • Beregninger for medarbejdere, ledelse og SKAT
 • Kontakt til offentlige instanser vedr. refusion i forbindelse med barsel, sygdom og uddannelsesstøtte
 • Ekspedere fejl og tilretninger vedr. lønnen
 • Dialog med ledere og medarbejdere om lønspørgsmål
 • Primære kontaktperson til vores lønleverandør
 • HR administrative opgaver, bl.a. lønregulerings- og bonusproces samt diverse analyse og statistikker

Dine kvalifikationer:

 • Du har flere års erfaring med løn
 • Du er kendt for at være fagligt og analytisk stærk, have fokus på detaljer og altid overholder deadlines
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med overenskomster, specielt Finansforbundet
 • Du er serviceminded og fleksibel
 • Du tilpasser dig vekslende betingelser og vilkår og ved, at der altid er mere at lære
 • Du er en god kollega, der spiller dine kolleger stærke

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et spændende job i en stor international virksomhed, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Det belønner vi med alt fra bonus, storslåede fester og skønne kolleger til masser af spændende udfordringer og muligheder, stribevis af personalegoder og - på en god dag – havudsigt fra vores kontor på Avedøre Holme.

Er du interesseret?

Er du kandidaten, der kan sikre Santander en stærk rolle i fremtidens finansierings og betalingslandskab, så søg via linket.
Ansøgninger behandles løbende, og alle ansøgninger behandles fortroligt.

______________________________________________________________________________

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 200.000 ansatte på globalt plan, 14.000 filialer og er repræsenteret i mere end 40 lande verden over.

I 2017 havde Banco Santander en markedsværdi på 88 mia. euro og en indtjening efter skat på 7.5 mia. euro. Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007, som en filial af Norge.

Vi er i dag godt 270 medarbejdere og bor på Stamholmen i Hvidovre.

 

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
18-11-2018
Tiltrædelse:
01-12-2018
Arbejdssted:
Hvidovre
Tilbage til toppen