Santander Consumer Bank Danmark Risk - Erfaren kreditmedarbejder
Santander Consumer Bank Danmark Risk

Erfaren kreditmedarbejder

Erfaren kreditmedarbejder

Santander Consumer Bank er en del af Europas største finanskoncern og er i gang med en rivende udvikling på det danske marked.

Vi har netop nu mulighed for at tilbyde en stilling som Kreditmedarbejder i et spændende og udfordrende miljø med ambitiøse og dygtige kolleger.

Der er tale om en fast stilling.

Der er tale om et job hvor der er behov for høj faglighed og ekspertviden inden for kreditvurdering af erhvervsvirksomheder.

Det er tale et job der giver dig mulighed for faglig og personlig udvikling i en dynamisk virksomhed med højt til loftet.

Jobbet

Arbejdet   med kreditvurderinger tager udgangspunkt i regnskaber og regnskabsanalyse. Vi   forholder os løbende til kreditkvaliteten af de kunder vi samarbejder med. Vi   arbejder med små kreditter som vi håndterer internt. Vi har de lidt større   der skal præsenteres og gennemgås med vores nordiske kollegaer og der vil   være helt store engagementer, der skal præsenteres for hovedkontoret i   Spanien.

Vores fokus er at hjælpe og supportere forretningen og vores partnere. Der er hver dag et tæt samspil med de kommercielle afdelinger og et højt fokus på at   skabe værdi gennem kvalitet. Vi har også løbende dialog med vores partner med   henblik på at hjælpe dem optimere deres forretning gennem de produkter vi kan tilbyde dem.

Dine arbejdsopgaver:

 •   Udarbejdelse af kreditindstilling   på både små og store erhvervskunder
 •   Gennemgang af svage kunder og evt.   exit strategi
 •   Bevilling af låneansøgninger og Kreditvurdering   af potentielle nye samarbejdspartnere
 •   Vedligeholdelse af Bankens   kreditpolitikker samt udarbejdelse af nye
 •   Diverse ad hoc-analyseopgaver og   rapportering

Erfaring med kreditvurdering af erhvervs- og enkeltmandsvirksomheder fra et   finansieringsselskab eller pengeinstitut er et krav.

Ydermere   er det vigtigt, at du formår at skabe overblik over en større mængde   komplekse oplysninger og at samle informationerne til en gennemarbejdet og overskuelig   kreditindstilling.

Dine   kvalifikationer (Faglige/Personlige):

 •   Skarp på kreditvurderinger og regnskabsanalyse
 •   Talstærk og gode analytiske evner samt en struktureret arbejdsform
 •   Gode kommunikationsevner og sans for detaljer
 •   Begår sig ubesværet i skrift og tale på dansk og især engelsk
 •   Højt kvalitetsniveau; Gode evner til at se en problemstilling i en større sammenhæng
 •   Tillidsvækkende og god til at skabe   relationer
 •   Kan holde hovedet koldt og humøret højt, selv når der er rigtig travlt
 •   Sætter en ære i at levere service i verdensklasse til kunderne
 •   Resultatorienteret; Ser løsninger – parat til forandring
 •   Teamplayer og deltager aktivt gennem dit engagement

Hvad tilbyder   vi?

Vi tilbyder et spændende job i en stor og voksende finansvirksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Et job man i høj   grad selv kan sætte sit præg på samtidig med at der er masser af viden og support fra andre kreditmedarbejdere hos Santander både her i Danmark, Norden og i Europa. Ydermere tilbydes du en attraktiv løn, der modsvarer dine   kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og et godt introduktionsforløb.  

Er du interesseret?

Er du interesseret i jobbet bedes du uploade din ansøgning og cv. Ansøgningsfristen er den 26. marts 2018. Samtaler foregår løbende. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Per Nygaard på tlf. 22 94 42 18.                               

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan, 14.000 filialer og er repræsenteret i mere end 40 lande verden over. I 2016 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro. Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. SantanderConsumer Bank Danmark blev etableret i 2007, som en filial af Norge. Vi er i dag godt 250 medarbejdere og bor på Stamholmen i Hvidovre.

 

 

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
26-03-2018
Tiltrædelse:
01-06-2018
Arbejdssted:
Hvidovre
Tilbage til toppen